Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy sklidit brambory

Od: asiasi* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den - u poloraných brambor /asi 40 keříků na zahrádce / sázených 25.4. odešla nať, budeme jim lépe ve sklepě - tedy sklidit teď zasucha anebo ještě ne. Vadilo by jim v tomto stavu, kdyby přišly deště? Rané brambory sázené o měsíc dříve mají pěkné zelené natě, čili ty bude lépe zatím nevyndávat - je to tak? Děkuji za radu

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Pokud mate nate suche,sup s nimi do sklepa,nebo je budete mit v te zemi jiz uvarene:-DA ty zelene samozrejme jeste zrale nejsou:)

hodnocení

2x
Sklizeň za sucha je sen, pokud nemáte sklep připraveny tak měsíc v hlíně klidně vydrží. A co je lepší? Každý asi poradi něco jiného, já je nechávám v hlíně aby byly čerstvé. Do října je sníme, v zimě si kupujeme.
asiasi*
hodnocení

wamp, clayman - děkuji za snahu, už jsem dva miniřádky vybrala / á 12 keříků/, úroda je dobrá, jsou pěkně narostlé, zítra budu pokračovat, no a další jak dojdou

lemar0
hodnocení

0x

Já bych raději sklidila, u nás řádí hrazci nebo myši, v zemi jsou díry, cestičky a brambory jsou vykousané.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]