Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už delší dobu sháním zakrslý tchýnin jazyk se žlutými okraji, máte ho někdo? A rád bych byl v kontaktu s pěstiteli pokojovek, pro občasnou výměnu přebytků. Jedná se mi pouze o hobby, ne obchod.
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
jan pražák
0x
Zdravím,
pokud máte doma větší sortiment rostlin a seznam těchto rostlin na internetové stránce, doporučuji se připojit do výměnné akce, kterou jsem spustil na mých stránkách hoya.euweb.cz
Mimochodem sanservieru nemám, momentálně můžu nabídnout ve větším počtu jeden kaktus
- je také na mých stránkách.
pokud máte doma větší sortiment rostlin a seznam těchto rostlin na internetové stránce, doporučuji se připojit do výměnné akce, kterou jsem spustil na mých stránkách hoya.euweb.cz
Mimochodem sanservieru nemám, momentálně můžu nabídnout ve větším počtu jeden kaktus
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]