Nejste přihlášen/a.
Pěstuji velkokvětý ibišek.Letos jsem ho jako každý rok dala na balkon a objevila jsem na spodu listů nějaké škůdce.Je to jako prachová zrnka.Nikdy jsem to tam nenašla,až letos.Poradí mi někdo z vás,cos tím?Jak si čtu diskusi,máte hodně zkušeností.Děkuji za odpověď.
doplněno 30.08.11 11:18:Nemám teď moc času pěhat po obchodech a ptát se.
doplněno 30.08.11 11:23:Nepomohl by třeba výluh z cigaret?
Dle popisu bych to take videla na ty svilusky - jen doporucuji rychle zasahnout pokud se to necha dlouho, tak jsou schopny zahubit i vzrostly stromek - mluvim ze sve zkusenosti Pred hodne lety jsem mela krasny ibisek - do te doby jsme se fakt se sviluskami nesetkala. Pak zacal chradnout, ale nevidela jsme zadne skudce no a pak se vyskytli uz pavucinky a ac jsme delala co jsme delala bylo po ibisku
Jinak svilustop je fakt dobry nebo cokoli na zravy a savy hmyz.
tofi,nikdy jsem to nemusela řešit,ale sousedka pode mnou má na balkoně dva starší ibišky a jeden nový,takový ten z květinářství.Možná,že se to od ní přeneslo i na můj balkon.Musím to urychleně řešit,bycha o něj nepřišla.Taky tobe díky za radu.Mařenka74
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.