Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké trvalky mezi stromky na skalku?

Od: wenda00001 odpovědí: 4 změna:

Zdravím všechny. Mám nově zrealizovanou zahradu,kterou jsem si už před měsícem vytvořila sama. Mám tam stromky - tůje.zimostráz, kostřavy (traviny), dřín,brslen. jako podlož jsem použila folii a kůru čili drcenou borku. Vše vypadá moc hezky,ale těd bych si tam chtěla dát i nějaké kytky,rostliny,které se k tomu hodí,ale nevím,co přesně vybrat,co se tak hodí k tomu a mezi málo kameny a mezi stromky. Chtěla bych si tam dát něco,co by mi kvetlo celý rok,od jara až do podzimu. Spíše trvalky,ale nevím jaké které se hodí. Díky za Vaše nápady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Různé skalničky.

ron*
hodnocení

0x

Ano skalničky. Na jaře jsou krásné třeba skakové cibuloviny. A celoročně netřesky - na ty nedám dopustit (nepotřebují prakticky žádnou péči ani zálivku). Na podzim jsou vhodné vřesy.

hodnocení

0x

Pokud sdi představujete něco jako spíš malé arboretum ve skalce, tak vřesy, pierisy i miniazalky. Třeba i mech, nebo mateřídoušku a pod.

sunlove*
hodnocení

0x

Netřesky, hořec, pokryvné plamenky, kakost, trvalky nejlépe s různou dobou květu, ať je pořád na co koukat;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]