Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,vařím guláš.Je do guláše lepší bazalka nebo oregáno (případně jiné koření).Děkuji.
základní recept :
maso, kolik masa tolik nadrobno nakrájené cibule, sůl, sladká paprika a trochu oleje. Nic víc nepotřebujete.
Nalejte trochu oleje do hrnce, přidejte cibuli a pod pokličkou pomalu poduste. Až cibule pustí šťávu, přidejte sůl a maso a pod pokličkou pomalu duste dál. Až maso pustí šťávu, přidejte papriku. Zamíchejte, hrnec ještě nechte na mírném plameni dokud není maso hotové. Pak sporák vypněte a nechte guláš půl hodiny stát.
Pokud ho nepřesolíte, neusušíte nebo rovnou nespálíte, nemůžete nic pokazit. Paprika se přidává až nakonec, protože kdybyste ji dali hned na začátku do horkého oleje, pak vám guláš zhnědne.
Oregáno a Bazalka do guláše nepatří.
Tak dobrou chuť.
Proboha, vždyť to má být GULÁŠ - Maso, cibule, sladká paprika, sůl, troška chilli, špetka drceného kmínu A DOST! Maximálně na talíř nakrájená syrová cibulka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.