Potřeboval bych poradit s určením druhu hub, které nám vyrostly na zahradě pod jabloní. Je to hodně odolný a dlouho rostoucí hřib a nejeví ani po týdni známky hřadnutí . Děkuji za všechny odpovědi.
Také jsem to našla nyní v lese,ale mezi bedlami, což mě dost zmátlo. Rozpoznala jsem, že to není pravá bedla vysoká,tak jsem to raději nesbírala. Vypadá to vedle bedly podobně, akorát má výraznější a větší šupiny a je tvrdší. Můžete prosím někdo napsat jestli je to jedlá houba?
Tak to vypadá, že jsme na to krátký. Objevil jsem a uložil do oblíbených, specializovanou poradnu amatérských mykologů. Tak co to zkusit se optat tam. damyko.info/...
karina , evidentně jsem Vás pobavila, ale já prostě odpověď petra s tímto datem na své obrazovce nevidím.Až když jste ji napsala Vy.Takže díky. Zkusím na to mrknout na jiném PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.