Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde na houby? Ostravsko

Od: akr* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

bydlím kousek u Ostravy kde se najde už nějaký kousek přírody. Z houbařského hlediska je to tady slabé. Při dvouhodinovém hledání se s těží najde malý košíček. Rád bych věděl jestli je to po okolí všude stejné či jen tady. Napište kde je to lepší (pokud to je lepší) a rád si tam vyrazím.(Beskydy, Jeseníky, Opavsko...)

Děkuji za případné rady a tipy!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Předloni jsem byla se známou v Hrabyni. Já jsem hlídala děti a ona zapadla na hoďku a půl do lesa. Za tu dobu vycházelo z lesa několik lidí s plnými košíky a kamarádka přišla s jednou plnou a druhou do poloviny dederonovou taškou. ;) Parkovali jsme přímo u budovy lázní a ona byla v lese na té straně cesty, kde jsou lázně. *palec*

akr*
hodnocení

Supr, díky! Mám to kousek tak to tam skusím!

akr*
hodnocení

Tak dnes jsem tam teda byl a řeknu Vám je to strašné! Už je tomu tak asi všude, za 2 hodiny hledání mne les odměnil dvěmi Bedlemi a dvěmi Suchohřiby. Je to slabé!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]