Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Mám na zahradě čtyři jabloně, na kterých jsou na venek krásná jablka. Jablka jsou už zralé. Mají výbornou šťavnatou chuť, jsou sladká a dužina (nebo jak se tomu říká) je v pořádku. Když se vždy ale prokoušu k jadérkům, tak jsou plesnivá (prostě bílá plíseň na jadérkách) nebo jsou na nich černohnědé tečky, jakoby mák. nevíte čím je to způsobeno a jak se tomu bránit? Jablko je jinak výborné... Některá jablka jsou i červavá, ale co mě překvapilo, jsou v nich i škvoři. Prosím o radu, jak se tomu na příští rok bránit. V případě postřiku jaký a kdy provádět?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.