Nejste přihlášen/a.
Dobry dne,
tak snad psledni otazka na rostlinku
Jeste nas zaujala plocha broskev sugar baby - chteli bychom ji dat rodicum jako darek no a jelikoz neni nejlevnejsi, tak bych docela rada vedela jeslti je dobra - jednak chutove, take jak zvlada nasi zimu, jak plodi apod. Mate ji nekdo.
Moc dekuji a preji krasny den.
Tofi
Broskvoň s plochými plody nemám, ale myslím si, že mluvíte o dvou různých rostlinách.
1/ Starkl prodává broskvoň s plochými plody "Remény" za 195 Kč. Chuťově jsou moc dobré, sladké a mají zajímavý tvar.
2/ Sugar baby je obchodní název rostliny Stevie, která se pěstuje v květináči jako pokojovka a je velice vhodná pro diabetiky. Má záplavu malých zelených lístků, které jsou až 300 x sladší než sacharóza. Je úplně bez kalorií a těmi rozsekanými lístky lze sladit nápoje i jídla. Přes léto lze úspěšně pěstovat venku, přezimuje ale v bytě. Jaga
Dobry den,
dekuji mnohokrat za odpoved.
Nene nepletu se tuto broskev nabizi firma Sieberz: sieberz.cz/...
Docela nas zaujala, ale jelikoz je dost draha 690,- tak bych prave chtela vedet jaka je
Docela bych Vám toho Starkla radila. Cena je rozhodně přijatelnější, případné reklamace vyřizuje bez problémů. Pokud jste z daleka /je u Čáslavi/, lze si objednat rostliny i poštou podle pěkného katalogu. Je tam v nabídce i tato broskvička. Já tam raději vybírám osobně, ale mám to asi 30 km, tak si to mohu dovolit. Pro vzdálenější zákazníky je zásilka lepší. Jaga.
Dobry den,
ja ma Starkla docela odst daleko - tedy jednou jsme tam i byla, ale to uz je prad par lety a nakoupila jsme is tma jablone na zahradku. Ted u nej take docela dost casto nakupuji. U Sieberze tedy take a i tam jsme nikdy nemela zadny problem ani kdyz jsme neco reklamovala.
Tentokrat by mi ale asi vice vyhovoval ten Strakl jednak tam uz mam vybrane i jine rostlinky tkaze bych to mela za jedno postovne a hlavne kdyz pisete, ze cena jek olem 200,- tak to je uplne idelani, ale bohuzel jsme tuto broskev u nej v katalogu nenasla a tak jsem ji zkusila hledat i na jejich strankach a ani tam ji nemohu najit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.