Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plocha broskev - Sugar baby

Od: tofi* odpovědí: 5 změna:

Dobry dne,

tak snad psledni otazka na rostlinku :)

Jeste nas zaujala plocha broskev sugar baby - chteli bychom ji dat rodicum jako darek :) no a jelikoz neni nejlevnejsi, tak bych docela rada vedela jeslti je dobra - jednak chutove, take jak zvlada nasi zimu, jak plodi apod. Mate ji nekdo.

Moc dekuji a preji krasny den.

Tofi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Broskvoň s plochými plody nemám, ale myslím si, že mluvíte o dvou různých rostlinách.

1/ Starkl prodává broskvoň s plochými plody "Remény" za 195 Kč. Chuťově jsou moc dobré, sladké a mají zajímavý tvar.

2/ Sugar baby je obchodní název rostliny Stevie, která se pěstuje v květináči jako pokojovka a je velice vhodná pro diabetiky. Má záplavu malých zelených lístků, které jsou až 300 x sladší než sacharóza. Je úplně bez kalorií a těmi rozsekanými lístky lze sladit nápoje i jídla. Přes léto lze úspěšně pěstovat venku, přezimuje ale v bytě. Jaga

tofi*
hodnocení

Dobry den,

dekuji mnohokrat za odpoved.

Nene nepletu se tuto broskev nabizi firma Sieberz: sieberz.cz/...

Docela nas zaujala, ale jelikoz je dost draha 690,- tak bych prave chtela vedet jaka je :)

Docela bych Vám toho Starkla radila. Cena je rozhodně přijatelnější, případné reklamace vyřizuje bez problémů. Pokud jste z daleka /je u Čáslavi/, lze si objednat rostliny i poštou podle pěkného katalogu. Je tam v nabídce i tato broskvička. Já tam raději vybírám osobně, ale mám to asi 30 km, tak si to mohu dovolit. Pro vzdálenější zákazníky je zásilka lepší. Jaga.

tofi*
hodnocení

Dobry den,

ja ma Starkla docela odst daleko - tedy jednou jsme tam i byla, ale to uz je prad par lety a nakoupila jsme is tma jablone na zahradku. Ted u nej take docela dost casto nakupuji. U Sieberze tedy take a i tam jsme nikdy nemela zadny problem ani kdyz jsme neco reklamovala.

Tentokrat by mi ale asi vice vyhovoval ten Strakl jednak tam uz mam vybrane i jine rostlinky tkaze bych to mela za jedno postovne a hlavne kdyz pisete, ze cena jek olem 200,- tak to je uplne idelani, ale bohuzel jsme tuto broskev u nej v katalogu nenasla a tak jsem ji zkusila hledat i na jejich strankach a ani tam ji nemohu najit :(

Posílám Vám dopis vnitřní poštou, případně mohu oskenovat stránku z katalogu s plochou broskvičkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]