Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tresen sunburst

Od: tofi* odpovědí: 3 změna:

Dobry den,

pred casem jsme zde zalozila diskuzi na tema - tresen sunburst. To bylo na jare takze jeste nikdo nemel urodu. Mohu se zeptat ted - zda jste nekdo mel urodu a jak jste s touto tresni spokojeni?

Diky moc

Tofi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jejda, třešní bylo málo... vzhledem k velikosti stromku, ale poměrně hodně. Velikost luxusní, větší jsem dosud neviděl... snad jen v obchodě. Chuť dobrá, ale popis si už nevybavím. Co mě zklamalo byla barva. Čekal jsem tmavou, ale ve skutečnosti byla středně červená s nádechem žluté. Zkusili jsme je tam nechat déle, ale barvě to nepomohlo... dřív spadly než zčernaly.

doplněno 15.08.11 21:46:

našel jsem na internetu odpovídající obrázek, přikládám

doplněno 28.06.15 09:46:

a jeden vlastní brázek po letech. Plody jsou velké a dobré, nejlepší nechat hodně dozrát. Naštěstí není úplně ranná, takže špačci se ukojí i na jiných stromech a něco zbyde. Špatně rostě kvůli mšicím, ale jsem vlastně rád, že jako 5-6 letý strom je pořád menší :)

Tresen sunburst
Tresen sunburst #2

cituska*
hodnocení

0x

Bohužel u nás, kdy máme třešinku třetím rokem nebyla ani jediná.Počasí nám nepřálo.Ale ani stará třešen nám nic neurodila.

tofi*
hodnocení

Dekuji vsem za reakci. Letos byl skutecne spatny rok - nam take pomrzla vetsina urody :( a ted zase to vlhko - tak snad priste bude lepe.

No ta tresen me opravdu laka. Nevite jaky ma mit asi vzrust - nemame prislis velkou zahradku, tak aby nam moc neprerostla.

Diky moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]