Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ibišek

Od: dejv* odpovědí: 7 změna:
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

piter*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
musis ho zalit smesi kurecich h*vinek s vodou

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
zkus ho přenést na jiné okno a tím i na jinou světovou stranu.Měl jsem ibišky dva,jednoho jsem přenesl na opačnou stranu bytu a začal kvést.Taky mají odpočinek a nekvetou třeba dva roky.

ukulele*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Musíš uvést více informací, zejména o umístění velikosti, stáří apod. Největší problém bude v nedostatku světla. Zkus ho umístnit co nejblíže k oknu (jih, východ) a přihnojuj např. Kristalon - květ.

rubus*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ibišek potřebuje hodně světla,slunce.V létě ho mám venku,z jara mu slunce spálí trochu listy ale kvete pořád,v zimě ho mám na jižním okně.Když ho mám ostříhat tak mě vždycky mrzí co poupat příjde pryč,ale do léta kvete dál.

ehud*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
*stop*Pro květ je důležité zazimování, je to od listopadu do března, při teplotě 5- 8 stupňů. Od března 1 týdně hnojit a já ho každých 14 dní sprchuji.

lištička
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zkus se podívat na www.ibisek.com, je tam dost užitečných rad a taky na odkaz diskuse...
Já myslím, že je to o tom, jak ten ibišek prožil zimu. Pokud se mu dá opravdu klid, docela solidní chlad, on se po probuzení teplem mnoha květy odmění - tak to funguje u nás - prostě žádná věda... A jeden z našich prožíval zimu, protože je už moc veliký, opravdu na hranici mrazu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]