Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Barva na rostlinách

Od: kory* odpovědí: 3 změna:

Ahoj. natírala jsem plot barvou reditelnou pouze ředidlem a dostala se mi na tuje...nevite jak se té barvy z těch tují mám zbavit?

prosim pomozte děkuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

1x

Ostříhat tůje. Omývat je ředidlem by vás snad nenapadlo?!

hodnocení

0x
a natřela jste je dostatečně důkladně :)? jestli ne, tak bych to vůbec neřešil a nechal přírodu, ať si poradí. nebude to dlouho trvat a ani nepoznáte, co jste malovala. a nebo by fungoval už doporučený zkracovací zásah, ale osobně bych to nechal klidně na těch kytkách.

tofi*
hodnocení

0x

Souhlasim, pokud to neni nijak silene (treba hodne barevne) tak bych to nechala. Popripade bych to ostrihala. Rozhodne na ne nepouzivejte zadnou chemii to jim jen uskodite nebo je uplne znicite

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]