Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co okousalo matu?

Od: maticka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den! Pěstovala jsem na balkoně v květináči mátu peprnou. Pak jsem odjela na dovolenou a mátu mi zaléval spolubydlící. Když jsem se vrátila, téměř všechny listy byly okousané, zbyly jen stonky. Pod květináčem na podlaze bylo množství malých černých zrníček, které připomínaly mák. Samotného škůdce jsem nikde nezastihla. Můžete mi poradit, co za škůdce mátu napadlo a zda ji ještě můžu nějak zachránit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

tak takové nadělení jsem měla taky - pak jsem našla housenku - od ní byly ty /zrníčka máku / vše co se dalo ožírala

doplněno 06.08.13 17:05:

mátu seřízněte obroste znovu

hodnocení

0x

My jsme měli na mátě na zahradě kovově lesklé "brouky máťáky", možná nazývané mandelinka mátová - zelené a modré. Ničím jiným se neživili.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]