Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

CO TO JE?

Od: ivantorhan odpovědí: 5 změna:

KTO POZNA TENTO STROMCEK?A ODKIAL POCHADZA.DAKUJEM IVAN

CO TO JE?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

0x

to by mohl být semenáček akátu...

limetka*
hodnocení

0x

Mám dojem, že v květináči jsou dvě rostlinky. A může to být kdeco, zatím se to nedá poznat, zkuste foto z jiného úhlu. Měl by to být stromeček? Spíše mi to připadá jako nálet plevele.

ivan*
hodnocení

0x

odpovedam na odpovedane...agat ani nic podobne to nieje!ma to struky v nich si semena ako ma agat aj ked to klici vyrastaju podobne listky neskor ostavaju len na konvi listi dva ako agatove ale list je alo eukalyptusovy,hrubi a tvrdy .neskor uz ma len take listy bez listkov na konci podobaju sa aj na vrbu len tie su maksie...je to strom rozsireny len tropoch rychle rastie ..

ladinpraha*
hodnocení

0x

Je to druh Akácie, ale ten velký list k tomu nepatří.

honzina*
hodnocení

0x

myslím, že je to akácie. Semena mi přivezl synovec z Austrálie, a mělo to stejné listy ( tedy kromě toho velikého, ten je jaksi navíc ). Zdravím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]