Nejste přihlášen/a.
Koupila jsem si na podzim azalku ve formě stromečku, kmínek tak 25cm a nahoře lístečky, byla nádherná, kvetla vydržela celkem dlouho, a pak zničeho nic jednou ráno lístečky na zemi, po hledání rad jsem ji trochu přistřihla a pěstuji dál, jenže nikde žádná známka toho, že by se jí ještě chtělo do života... mám pokračovat dál nebo ji vyhodit? Vzpamatuje se?
Díky za radu
Chtělo by to více informací - kde byla umístěna, v jaké teplotě, jak a čím zalévána (jakou vodou) - prostě co s ní bylo děláno od doby, kdy jste ji přinesla domů až do dne kdy"z ničeho nic"...
Krásný den.
Dobrý den,
mám ji pořád na stejném místě, ve vstupní hale kde na ni dopadá nepřímé světlo ze vstupních dveří a světlo z obýváku, v hale není topení, řekla bych,že teplota se pohybuje okolo 18 st.C, zalévám odstátou vodou ze studny, ničím nehnojím, kytiček mám hodně a zatím jsem hnojivo nepoužila ani na jednu a daří se jim.
Díky za radu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.