Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám na zahradě vzrostlý stromek (Jeřabiny), je vysoký cca 2,5m. Přinesla jsem si ho normálně z okraje lesíka. Teď jsem viděla v zahradnictví krásný stromek jeřabin, ale byl roubovaný a převislý.
Poradí mi někdo, jestli lze z toho mého, také udělat převislou formu? Napadlo mě ho ohnout a něčím ty větve zatížit, či co? Co myslíte pujde to?
Děkuji.
Dobry den,previsla forma jerabu nebo-li Pendula,coz je nazev pro previslaky at uz brizy jine.Je to druh ktrey ma generticky podlozeny previsly rust,takze by jste musela z neho ziskat roub a zkusit naroubovat na tento prineseny.Ovsem nemam zkusenosti s roubob´vanim techto stromku.Kdyz se rozhlednete kolem tezko honem spatrite,ze takovy nekdo ma,jedine inzerat + sikovneho zahradnika.nevim jestli se to vyplati.
Asi to nepůjde,ten,co jste viděla v zahradnictví je tak vyšlechtěný,to je stejné jakoby jste chtěla nechat udělat např.z ovocných stromů převislé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.