Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
pred dvema mesici jsem si koupila seminka kakaovniku a zasadila je do tablet jiffy. Mela jsem je v miniparenisti pac pry potrebuji vlhko..Za par tydnu mi zacali hnit, tak jsem je vyndala ven... ted po temer 2 mesicich se nic nedelo, tak jsem se podivala dovnitr a ejhle u seminek byli maly bili cervicci. Seminka vypadali neposkozeny, ale radeji to vsechno letelo ven.
Chtela jsem se zeptat, co to muze byt za potvory a jestli se muzou rozlist dal? Predem mockrat dekuji za odpoved.
0x
Asi jste tam mela spis mokro,nez vlhko.takze obcas vyvetrat,desinfikovat substrat.Jinak skudci jsou vsude kolem nas,kteri pak nakladli do semen vajicka a z toho byly larvy.Takze cervvy jakekoliv.vzdyt i do potravin se nekdy dostanou i prez zavrene obaly i to umi.kdyby jste chtela urcit cerva tak vam to problem moc neresi.Stat se to muze kdykoliv,cimkoliv,hlavne kdyz jsou pro to podminky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.