Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyber pokojove kvetouci rostlinky

Od: flekies* odpovědí: 10 změna:

Chtela bych si dat do okna(uvnitr) nejakou peknou kvetouci rostlinku,nenarocnou.Ale nevim ktere jeste v tomto obdobi kvetou? vyhovovala by mi nejaka mensi,cervene,modre nebo fialove kvetouci.Existuje nejaka?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucielucie*
hodnocení

1x

Doporučuji brambořík :) Kvete mi elý rok a zalívám ho tak 2x za týden :D Všichni ho obdivují, že celoročně kvete..Květy má krásné a v různých barvách (záleží na tom, jaký si koupíte).

hodnocení

0x

Zalezi jak je okno situovane,aby se rostlince take darilo.

flekies*
hodnocení

Okna mam na zapad.Dekuji.

taky me nejdriv napadla podle barev nejdriv fialka,jak pise nekdo jiny a ta vy na zapadnim okne sla,jde o to jestli s vam libi,ma jen male kvitky.zvyraznit ji muzete vhodnym kvetinacem i barevnym.Jeste se zamyslim jake by sly.

cesmina*
hodnocení

0x

Na západním okně mám africkou fialku,tořivku,otočník,begonii.

flekies*
hodnocení

begonii jsem myslim mela,nekolikrat ale vzdy mi umrela :( jinak ta fialka nevypada spatne,na torivku a otocnik se mrknu.Diky.

Begonie i tyhle pokojove obcas sestriham ,omladi se adaji se i pestovat ze rizku.

kejki
hodnocení

0x

Teď je v obchodech k dostání kalanchoe, taky nadělá parádu.

flekies*
hodnocení

Diky za tip! Jinak zitra se chystam do baumaxu-snad tam bude neco z vasich tipu na vyber :)

fran
hodnocení

0x

Záleží jak světlý je byt. Máte-li tmavý, jedině MARANTHA, dost ozdobná listem. TEĎ kvete, ovšem bílými kvítky. Fialky mám osobně trochu za "hřbitovní" kvítí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]