Nejste přihlášen/a.
Zbláznila se mi magnolie, nejenom, že na jaře nekvetla vůbec, ale vykvetla teď. Dále jsou na listech podivné skvrny, nevíte, prosím, co je špatně? Děkuji za rady
Tak, a já byla dnes v drogerii, abych si zakoupila nějaký přípravek ke hnojení Datury, také jí žloutnou listy, ale hodně. Bylo mi řečeno, že tento rok, se jim dveře div netrhnou, zákazníky, se stejnými problémy i u jiných rostlin. Každý shání přípravek se železem. Psala to tady teď kolegině. Co se to děje? Ptám se zase zase já. Že by se k nám tím vzduchem přece jen něco dostalo z Ja..posnka? Omlouvám se se za tečky, já nesmím napsat slovo normálně, neodejde mi to, prý je to zakázané. Už o tom polemizuji půl hodiny, v úplně jiné otázce. Prostě jak napíši název té země souvisle, objeví se mi, že je v mém příspěvku zakázané slovo. Už jsem z toho parohatý jelen...
Tak to jsem z toho taky jelen, děkuji za tip azkusím dodat železo, ta magnolie nám letos dává zabrat... Nejdřív, jak jsem psal, nekvetla vůbec, teď kvete (sice jenom jeden květ), ale fakt nevím co ta příroda vyvádí... Uvidím co to Japonsko, jestli u mně je taky zakázané slovo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.