Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Magnolie se zbláznila a kvete - proč?

Od: parazon* odpovědí: 6 změna:

Zbláznila se mi magnolie, nejenom, že na jaře nekvetla vůbec, ale vykvetla teď. Dále jsou na listech podivné skvrny, nevíte, prosím, co je špatně? Děkuji za rady

Magnolie se zbláznila a kvete - proč?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

parazon*
hodnocení

trady ještě ty listy

Magnolie se zbláznila a kvete - proč? #2

des*
hodnocení

0x

Příroda se občas zblázní,ty fleky vypadají jako chloróza málo železa.Zalejte ji nějakým přípravkem s prvky.

hodnocení

0x

Tak, a já byla dnes v drogerii, abych si zakoupila nějaký přípravek ke hnojení Datury, také jí žloutnou listy, ale hodně. Bylo mi řečeno, že tento rok, se jim dveře div netrhnou, zákazníky, se stejnými problémy i u jiných rostlin. Každý shání přípravek se železem. Psala to tady teď kolegině. Co se to děje? Ptám se zase zase já. Že by se k nám tím vzduchem přece jen něco dostalo z Ja..posnka? Omlouvám se se za tečky, já nesmím napsat slovo normálně, neodejde mi to, prý je to zakázané. Už o tom polemizuji půl hodiny, v úplně jiné otázce. Prostě jak napíši název té země souvisle, objeví se mi, že je v mém příspěvku zakázané slovo. Už jsem z toho parohatý jelen...

lui*

Zakázaná slova? To existuje? To jde? O tom jsem ještě neslyšel. Co je na tom pravdy?

parazon*
hodnocení

Tak to jsem z toho taky jelen, děkuji za tip azkusím dodat železo, ta magnolie nám letos dává zabrat...:( Nejdřív, jak jsem psal, nekvetla vůbec, teď kvete (sice jenom jeden květ), ale fakt nevím co ta příroda vyvádí... Uvidím co to Japonsko, jestli u mně je taky zakázané slovo...:)

Milý parazone, jukni na rubriku "zakázané označení země", pochopíš, o čem mluvím. Ale už je to určitě vyřešené, protože tys napsal Japonsko, a odešlo to. Áhoj...Suzy

doplněno 21.07.11 23:26:

Fajn! Už to jde i mně!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]