Nejste přihlášen/a.
Mam ji 2 roky, je vysázena na zahradě má krásne zdravé olistění ale v loni ani letos žadne květy.Je přihnojována Kristalonem na květ.Je to běžné že kvetou až za par let? A jak na ně aby si pospišily .Diky
Nevím jaký máte druh.Mě začla kvést až na dvouletém dřevě.Chce to dostatek humusu a rašeliny.Kolem mám mulčovací kůru-také chrání před promrznutím.Nesnáší přímé slunce.Jednou taky přestaly kvést,když jsem udělala špatný prořez.Nebo když na jaře zmrzly pupeny.Řez se nesmí dělat na podzim.Nesnáší hnojivo které obsahuje vápno,nebo dusíkaté hnojivo.Výhonky kde jsou již pupeny se nemějí řezat,jinak další rok nepokvetou.
doplněno 19.07.11 09:16:omlouvám se,ale používám hnojivo přímo na Hortenzie Floria stojí asi kolem 80 korun.Jsou to takové krystalky.Prodávají v květinářství nebo prodejna pro zahrádkáře.Majdalena
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.