Nejste přihlášen/a.
Pěkný den, potřebovala bych poradit co mám dělat se schnoucími jahodami ![]()
Mám jahody od poloviny května, celou dobu šly škvěle, mám je celý den na slunci a měly hodně jahod i obrovských, od konce června, začátku července mi začínají usychat, i když mám samozavlažovací květináč a je tam stále voda. Plody někdy ani nedozrají a jsou mrňavé a tmavě červené, usychají nejen listy, ale už i celé větvičky, hnojím je kristalonem, jednou za měsíc, jednou odměrkou, která má být na 5m2, mám 4 truhlíky, nevím, jestli tedy nehnojím moc nebo málo. Budu moc vděčná za jakoukoliv radu, krásné léto ![]()
Děkuji za odpověď, ano poprvé, ale bylo mi řečeno, že je to odrůda, která mi vydrží celé léto plodit jahody. Mám je v květináči, proto jsem byla překvapená
Takže říkáte, že už mám po jahodách? Stále mi totiž kvetou, sice méně, ale květou..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.