Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
chtela jsem se zeptat, zda ostrihavat odkvetle kvety Clematisu. Pestuji je jiz nekolik let a vzdy jsem je ostrihavala s tim, ze mi pak jeste jednou pokvetou. Je pravda, ze ne jiz tak bohate, ale vzdy kvetly a ted jsme nekde cetla, ze se kvety odstrihavat nemaji. Je pravda, ze i ty odkvetle kvety jsou moc pekne...
Jak to tedy je maji se odstrihavat nebo ne?
Dekuji
Dekuji moc za odpovedi. Ja vim, ze to hodne lidi nechava - je pravda, ze to pak na podzim vypada docela pekne... Ja jsme to prave driv prubezne stihala a prave, ze v srpnu mi kvetly jeste jendou je pravda, ze to bylo jen par kvetu, ale i tak to vypadalo pekne. No a ted si rikam, ze tam ty kvety zkusim nechat, ale v tom pripade mi to asi tezko pokvete znovu...
Ja je mam zasazene u pergoly a u korenu mam ruze. Mam je tam uz asi 5 let a krasne se jim tam dari. Priznam se, ze je zatim vubec nestriham, nebot bych chtela, aby porostly celou stenu pergoly a zatim jim to mylsim nevadi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.