Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte o jakou rostlinu jde?

Od: kyticka777® odpovědí: 4 změna:

zdravím a zároveň prosím o radu, darem jsem dostala tuhle rostlinu, vyrostla mi z cibulky.. zajímalo by mě co to je a taky jak přezimuje.. nerada bych jí zahubila*zed*děkuji

Poznáte o jakou rostlinu jde?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

4x

je to kana

hodnocení

děkuji a dávám bodík ;)

hodnocení

1x

Správně. Je to kana, chce dost vody, občas přihnojit a vyroste vám do dvou metrů. Květ nemá nic moc, ale je ozdobná tmavě červenými listy. Také ji pěstuji. Na zimu je nutno ji vyjmout z půdy a tak jak je celý bal dát do sklepa. Na jaře rozdělit na menší díly a zasadit. Přeji hodně úspěchů s pěstováním.

hodnocení

1x

Kana /dosna/ je hezká vysokým stonkem s květy i zelenými až červenými listy. Na zimu vyjmout a uskladnit. Jsou různé druhy - nejběžnější je červená, ale jsou i žluté, oranžové a žíhané - žlutočervené. Jsou velice hezké jako solitery. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]