Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diry a praskliny v listech Hortenzii

Od: juglans® odpovědí: 2 změna:

Kazdy rok se mi objevi diry v listech,zatim jsem zadneho tvora nenacapala.Vim,muzou delat slimaci,ale je jeste nejaka jina moznost?Mozna i skvori?Jeste mimo otazku.Mam svetle ruzove Hortenzie,vasazene v primesy raseliny,davam flortis,ale porad nejsou ani trochu modre.myslela jsem si,ie jen tmave ruzove,takove malinove,nikdy nebudou modre.ale tyhle lila ruzove,jak to s nimi je,nevite nekdo?dik

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mutozen*
hodnocení

0x

Určitě to bude nějaký hmyz. Možná i mšice. Skus ty listy něčím nastříkat proti hmyzu nebo tvorům. A potom to sleduj jak to vypadá.

Skus se kouknout pod listy jestli tam nejsou žrouti nebo něco takového. *tanec*

hodnocení

dik,neco to musi byt,jeste budu sledovat.Je ale mozne ze slimaci,kdyz prijdu,sice tam nejsou,ale co delaji brzy po ranu kdovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]