Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kdy se sklízí česnek z podzimního výsevu, děkuji za odpověď
Na Jakuba. - stařenka
Dnes se zklízí česnek, na Jakuba, ale já už ho sklidila před 14 dny, je třeba si to ohlídta a nenechat úplně sežloutnout...
Stvoly už se narovnaly a je teprve začátek července. Co se stane, když ho tam ještě nechám. Slyšela jsem, že se může ztrácet do země. To je asi blbost. Jeden jsem vyryla a je pěkný, ale není moc velký. Má čtyři velké stroužky, ale to asi záleží na odrůdě. Loni jsem si ho koupila od soukromníka k jídlu. Pár hlaviček jsem nechala a nasázela. Poraďte jaký sadbový česnek koupit děkuji
A já prosím, jestli někdo neví, kdy, a jak dozrává česnek, který jsem zasadila na jaře. Mám ho hodně málo, koupila jsem ten český, na trhu a byly to krásné stroužky. Jenomže ho mám maloučko, a tak kolem něj brousím a okukuji. Zatím má stvoly zelené. Díky. Suzy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.