Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pepino gold - zespodu žloutnou listy

Od: milcaa2008* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Letos poprvé se pokouším pěstovat pepino. Vypadá to,že bude kvést,ale zespodu žloutnou listy. Co s tím? Díky Milca

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Je to u nás novinka, nedávno jsem o ní četla. Možná najdete odpověď zde: pepinogold.cz/...

A zde se píše i o žloutnutí listů: pelargonie.cz/... Já sama nemám zkušenosti, ale je to velice zajímavá rostlina. *tuc*

doplněno 01.07.11 17:54:

Ilonko,*hej* v jedné diskuzi jsem četla, že plody nejsou nic moc. Jak vám chutnají? :-P

milcaa2008*
hodnocení

Díky za odkaz. Právě od téhle firmy jsem je koupila. Dotaz jsem poslala i jim,ale zatím mi neodpověděli.

pepino také pěstuji a plody jsou velmi chutné

ilonkaa*
hodnocení

2x

nekolikrat uz jsem je mela take zloutli listy ale urodu to neovlivnilo hlavne zalevat jsou to takovy chlastouni a jednou tydne hnojeni kristalonam a myslim ze budete spokojena jako ja preji hodne stesti

Ahoj ilonko, máme stejnou ikonku, ale setkávám se s Tebou poprvé. Je to legrace, lekla jsem se, že jsem už odpověděla nějak ve spaní! Taky jsem totiž měla ttyto rostliny od Starkla, ale nic z toho nebylo. Prostě to "chcíplo", ale asi jsem to nezvládla já, když říkáš, že Tobě se to v našich podmínkách povedlo. :)

ilonkaa*

dobre rano musim se priznat ze plody mi fakt nechutnaly navedla me na to ma kamaradka ze jsou vyborne ale bohuzel moje gusto to neni ale jelikoz me je kazdy obdivoval mela jsem 20 plodu na rostline tak je pestuji jako dekoraci a co se tyce starkla tam nenakupuji jelikoz to je v teplejsi oblasti a ja jsem z vysociny tak kyticky zimou hynou neni jen moje zkusenos ja radsi navstevuji prodejni vystavy v okoli napr.havlickuv brod v kvetnu tam sezenu vsechno i neco na vic a jsem spokojena vsichni se mejte hezky i kdyz tady v jihlave prsi preji vam prijemnou nedeli

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Pepino gold

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]