Nejste přihlášen/a.
já z ní vážu rovnou kytičky - malinké, ovázané fialovou mašličkou do kříže a věším na záclony, větší třeba na zeď... uschne sama. Nebo je rovnou čerstvé rovnou dávám mezi suché kytice (mám na stole obilí, trávy a levanduli, vypadá to moc hezky...)
ale jestli chcete vyrábět takové ty voňavé pytlíčky jako v Provence, tak normálně usušit a květy odrolit a zašít do pytlíčku...
Miluju levanduli
Levanduli suším také v průvanu a je mi líto,že mám jen dva keříčky.Jinak vzorek mých šitých pytlíčků.Doma byl zbytek madeiry a tak jsem to zkusila,paráda..Teď již běhám po sekáčích a sháním něco z madeiry ať mohu pro kamarádky a známé vyrábět voňavé dárečky.Je třeba ale dovnitř vložit jiný pytlíček aby levandule nevypadávala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.