Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na borůvky u Brna

Od: ann* odpovědí: 8 změna:

prosím, poradíte mi někdo, kam se mám vydat na borůvky u Brna, ať nemusím našmatlat lesem kilometry. Na rynku je kupovat nechci :) díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cibuk*
hodnocení

0x

No šmatlat zatím ještě nemusíte nikam.Nevím sice jak kolem Brna,ale ještě bych tak 1o-14 dní počkal.Někde zrají dříve, někde déle,ale myslím si, že i tam u vás je ještě čas.A víte skutečně,že na rynku jsou čerstvé?Nejsou to prodejci,;) kteří vám prodají zmrzlé?Také jsem loni na ně narazil.Ale to převážně prodávali cizinci-nebudu jmenovat,jsou to přeci jen naši sousedi.

des*

Na borůvky u Brna se chodí do lesa u Nedvědice p.Pern. A do okolí Olší,Boru a Sejřku.

ann*
hodnocení

Des, Nedvědice zní dobře, na rynku je ještě asi nemají, ale já se ptám už raději dopředu :) do města moc nechodím, tak nemám moc přehled.

sayko

mam otázku, když dorazíme do Nedvědic, jakým směrem se dále vydat? děkuji za info

des*

Poptejte se místních,ví to nejlíp,jinak kamkoli do lesa,rostou všude.

darauk

vis jak vypadaji boruvky, ktere jsou rozmrzle? to by si s cerstvymi nemohl splest ani slepy, to je proste rozblemcana hmota

lidus*
hodnocení

0x

Vzhledem k mému"chození" a k množství borůvek u Brna já posílám manžela na zelňák nebo v Bystrci do komplexu Javor- už se prodávají litr / 80kč. Ostružiny a maliny sbírá maminka a sestra v Drnovicích u Vyškova.

doplněno 28.06.11 15:40:

Tak to vám ty Drnovice trošku upřesním, jedno místo- vyleze se do lesa kde se říká pod Horkou- směrem na lom v Lulči nebo druhé místo se jde Na Žleb-směr les. Mamka se sestrou i loni donesly dva kbelíky ostružin.

ann*
hodnocení

Děkuji, směr Drnovice znám a mám to "kousek" tak na maliny a ostružiny se už taky těším, snad to vypadá, že jich bude letos dost a né jak loni (zaschly)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kam na borůvky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]