Nejste přihlášen/a.
V čem pěstovat netřesky na balkóně? Mám keramickou nádobu, ale nemá žádnou odtokovou dírku.. to by se jim asi nelíbilo, že? ..pak mám opět bez dírky..skleněnou mísu...v těchto případech by asi hrozilo uhnívání, že?
Jsem zvědavá na vaše zkušenosti..Budu ráda i za fotky...ať se mám čím inspirovat...předem díky..
Díky! Mám zájem o další vzorky..a taky by mě zajímalo, jde jste byla na tom korytě...s vnitřní postou to zatím neumím...
Koryto jsem našla vyhozené u kontejneru,ja to jiý asi 1O let. Ale moc dlouho už asi nevydrží,zevnitř jej manžel už stahoval plechem aby měla radost..Ale z kmene stromu se dá také vyřezat, když je někdo šikovný.Vnitřní pošta je na základní liště a stačí kliknout ,ono se to ukáže.Viz vzorek.
Chybička se vloudila-vzorek ale není z mé zahrádky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.