Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V čem pěstovat netřesky na balkóně

Od: helinka1984* odpovědí: 8 změna:

V čem pěstovat netřesky na balkóně? Mám keramickou nádobu, ale nemá žádnou odtokovou dírku.. :( to by se jim asi nelíbilo, že? ..pak mám opět bez dírky..skleněnou mísu...v těchto případech by asi hrozilo uhnívání, že?

Jsem zvědavá na vaše zkušenosti..Budu ráda i za fotky...ať se mám čím inspirovat...předem díky..

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Neměl by s nimi být problém,rostou v písčité zemině na střešní zahrádce.

JABRAKA

V čem pěstovat netřesky na balkóně

hodnocení

0x

Nesmelo by do nadoby prset a udrzovat jen vlhko+dostatecna drenaz..Hezke je dat do nadoby zajimave kameny,jako miniskalka.

cituska*
hodnocení

0x

:)Posílám foto jako návod,pokud máte zájem o další vzorky napište do vnitřní pošty

V čem pěstovat netřesky na balkóně #2
helinka1984*

Díky! Mám zájem o další vzorky..a taky by mě zajímalo, jde jste byla na tom korytě...s vnitřní postou to zatím neumím...

cituska*

*bezim*Koryto jsem našla vyhozené u kontejneru,ja to jiý asi 1O let. Ale moc dlouho už asi nevydrží,zevnitř jej manžel už stahoval plechem aby měla radost..Ale z kmene stromu se dá také vyřezat, když je někdo šikovný.Vnitřní pošta je na základní liště a stačí kliknout ,ono se to ukáže.Viz vzorek.

doplněno 20.06.11 11:07:

Chybička se vloudila-vzorek ale není z mé zahrádky

V čem pěstovat netřesky na balkóně #3

K vnitřní poště se dostanete, až se zaregistrujete, jinak to nepůjde.

cituska*
hodnocení

0x

*slunce*Jabraka- jejda to je paráda

gasha*
hodnocení

0x

Na odkazu jsou různé nápady jak pěstovat.

paletegarden.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]