Nejste přihlášen/a.
Mám zasázené pariky ve skleníku. Po odkvetení malé plůdky opadají. Proč Co dělám špatně. Zálivku jsem omezil. větrání je dostatečné. Děkuji za radu. Děda.
0x
Já pěstuji papriky také ve skleníku a dost často mám na nich mšice,tak musím stříkat.Jinak také pěstuji feferonky,ale ty musím opylovat štětečkem.Papriky nemusím.Nebo tam můžete mít jakýkoliv savý hmyz.Prohlédněte papriky a pak dejte vědět.
doplněno 19.06.11 11:47:Chtěl jsem se zeptat,čím hnojíte?Já papriky přihnojuji jen Krystalonem.
0x
Pokud jsou ve skleniku,vice vetrat,ve velkych teplotach,vic jak 25stupnu se neopyli.
doplněno 19.06.11 21:14:Prominte,ale nejdriv jsem si spatne precetla otazku.Opadavaji vam pludky,ne kvety.musite mit pravidelnou zalivku,kazdy den trochu,pak predejdete opadu.
doplněno 19.06.11 21:36:samozrejme i vyziva hraje roli v opadu pludku.Takze zalevat a treba kristalon.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.