Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Molice

Od: endie odpovědí: 4 změna:
mám fuchsie a na nich molice. Svádím s nima bitvu, ale zatím neúspěšně.Poraďte mi, prosím, jak na ně vyzrát. Děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
ahoj endie,zkus přípravek Mospilan,chce to více postřiků.Lepší je to dělat na jaře,když je molic méně.Kdyby to nepomohlo tak fuchsie vyhoď.Hezký den.
endie
hodnocení

Mospilan jsem zkoušela. Moc nezabíral,( asi jsem zvolila špatný poměr).Nemůžu vyhodit tak krásný kytičky, jako jsou fuchsie.Mám je ráda!
al bunda*

Mrkněte na www.agrobio.cz. Podle druhu škůdce nebo choroby najdete příslušný postřik.

Hezký den.

betin
doplnit odpověď
hodnocení

0x

nejlepší je umístit rostliny na vítr a kde na ně prší - potom nemám s molicemi v létě problém

pokud dám rostliny po střechu a za vítr tak se objeví , ale to potom stačí proudem vody navečer osprchovat

k jaru , když se objeví molice na nových lístkách ( ve sklepě ) , tak je otřu mýdlovou vodou

www.fuchsie.websn/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]