Nejste přihlášen/a.
Zadovy krovinak s ohebnou hadici,nebo jak se tomu rika,prave jsem se s nim seznamila na obrazku.Docela to vypada zajimave,ma ho nekdo odzkouseny,pripadne jak to vidite, co se tyce kvality a funkce?Stoji tedy skoro 15000kcnerada bych prohloupila,aby pak nakonec nesplnil stejne ,nejaky levnejsi?Diky za nazory.
Tento je profi,to se budete živit sečením trávy?Kolik jí doma máte?Pokud tedy přehazujete peníze vidlemi,tak dotoho,ale jinak,no nic mi potom není,žejo.Jsou sekačky za 2-3tis,mám ji taky a spokojenost.To seču 10arů. namir.cz/...
jak jiz popisuji,ma 7,53kg a na zadech.no,chce to asi videt a zkusit si to.chtela jsemsi poridit i rotavator ,ale holt by na nej uz nezbylo,musela bych si pockat nez zas nasetrim.
Des,je tu pozemku,ze musim byt rada,ze se na nich pasou sousedovi kravy,zadarmo,ale vlastne za udrzbu.co mi zbyva k udrzbe, je pro me jako pro zenu s ruznymi neduhy az dost.Penize rozhodne vidlemi neprehazuji,ale pokud by mi to melo ulehcit hodne sekani a zaroven nekolik let vydrzelo brala bych to,na vyhazovani opravdu nemam.Koukala jsem na vas odkaz,ale to je elektricky.tady ,v nasem terenu,daleko,od domu nevyhovuje.obavy z prehrivani apod.jéden el.uz z nouze mam.uznavam,ze tento,co se mi libi,je drahy ,ale je na zada,presto,ze vazi7,53kg,coz neni tak mnoho,jsou daleko tezsi a jen prez rameno.Spis me zajimalo porovnani,nejaky levnejsi ,podobne kvality,anebo jestli ta cena neni prilis nasazena,kvuli tomu zadovemu reseni a nakonec kvalita stroje na stejne urovni za cenu treba kolem 8000kc.
Ta cena je opravdu o kvalitě,má to čtyřdobý motor,opravdu tichý a protože je i výkonný,měl by vydržet velmi dlouho,tipuji tak 10let nejmíň.Takže doporučuji.Ta cena by se měla vrátit ve výdrži.Ale prohlédněte víc obchodů,viděl jsem i o dva tisíce levnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.