Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhubení pryskyřníku

Od: becka* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, nemáte někdo jednoduchý trik, jak v trávníku vyhubit pryskyřníky? Máme jich tam celkem dost, nikdy mi nevadily, ale teď čekáme rodinu a mám strach, aby jednou dítě ty žluté květinky neochutnávalo, když jsou jedovaté. Napadá mě jedině obejít zahradu a každou kytku pocákat Rondupem, ale to je tak na dva dny práce :(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

reeve*
hodnocení

1x

Použijte nějaký selektivní herbicid určený na "dvouděložné plevele". Po plošném postřiku zůstane jenom tráva. (Tedy pokud v trávníku nechcete zachovat například pampelišky, sedmikrásky, jetel a jiné dvouděložné rostliny.)

hodnocení

0x

Pryskyricniky se mnozi semeny i odnozemi.Hodne se snizi rust pravidelnym sekanim,aby se nevysemenil.no a zbyle ruzice likvidovat postrikem,ktery na jiz zasety pozemek by se mohl opakovat dokola.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]