Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte tuto houbu?

Od: jokr odpovědí: 7 změna:

jo, ještě tak vědět, jak připojit obrázek...

Poznáte tuto houbu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

Z této fotky není jasně poznat co to je, natož určit houbu.:DAle kdoví.Náhodou nemáte lepší?

jikr

Lepší fotka není, fotil jsem to mobilem. Co do vyobrazení tvaru houby tak je patrné, horší je to s vybarvením. Ve skutečnosti sytější žlutá až do oranžova... To nic, to je jenom zvědavost, nemusím sníst všechno co vidím...

Pohyboval jsem se západně od Moravských Budějovic. Zdejší domorodci prý nic jiného než hřiby nesbírají... Realita je daleko prozaičtější, oni si nic jiného nezapamatují. Na houbaře-.znalce si nehraju, neriskuju a tak si v lesích dost užívám -pokud to nerozkoupou, na růžovkách, šedivkách, obřích holubinkách, stročku, předloni i čirůvce fialové..., ale to už jsem byl podezřelý z čarodějnictví (pohraničí není jenom slovo a navzdory lavorům od satelitů na chalupách tu zaostalost přímo trčí ze všech děr).

stafan*

Za to vy pane jokr nebo jikr jste určitě z Prahe, že...Proč tam, prosím Vás lezete mezi ty zaostalé venkovany?

doplněno 02.09.10 18:21:

...mohlo by to být ouško kornoutovité, ale ...?

jokr
hodnocení

Možná se v houbách vyznáte. Není nutné být z Prahe, či jak to píšete, stačí být např. z vedlejší vesnice, či z Třebíče... I když Třebíčák také nejsem. Prostě jsem z ČR a narodil jsem se v ČSSR, a nahý.
Díky za rady, jdu (zase) jinam...

lidka*
hodnocení

0x

Nemohla by to být tato krasavice?

houby.gnosis9.net/...

doplněno 02.09.10 18:28:

A ještě jeden obrázek: nasehouby.cz/...

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Mohla by to být i Destice Chřapáčová

naturfoto.cz/...

pikinka*
hodnocení

0x

Já si myslím, že je to opravdu Destice Chrpáčová

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]