Nejste přihlášen/a.
Možná hloupá otázka, možná ne. Přeji krásný den a předem se omlouvám, se zahradničením začínám. Potřebuji cosi zdarma
ještě k jedné straně plotu. Dnes jsem objevila ve městě u potoka nálety javoru. Malé, oni je stejně z technických služeb likvidují a tak jsem si jich asi 10 vytrhla i s kořínky. Má otázka zní. Dají se vypěstovat jako třeba habr? Do malých košatých stromků u plotu? ![]()
Velice předem děkuji. Máří.
Nebude-li vám vadit to,že je budete každý rok stříhat.Tak je udržíte ve výšce jaké chcete.Já mám takový javor v květináči celoročně venku a je to celkem odolná rostlina.
Děkuju moc.
Stříhání mi vůbec nevadí, už mám i pár větviček zlatic, které vypadají, že zakořenily.
Šlo mi opravdu jen o to, jestli se dají udržet stříháním v malé a přesto košatější podobě. Investovat do živého plotu nechci, není to zas tak úplně moje a tak sbírám kde co.
Dokonce mi začíná kvést rhododendron, který jsem našla vyhozený za zahrádkami za kompostem. ![]()
Já je právě chci max. do své výšky, něco jako živý plot, ale zaboha nikde nemůžu najít informace. Díky za odpověď. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.