Nejste přihlášen/a.
Možná hloupá otázka, možná ne. Přeji krásný den a předem se omlouvám, se zahradničením začínám. Potřebuji cosi zdarma ještě k jedné straně plotu. Dnes jsem objevila ve městě u potoka nálety javoru. Malé, oni je stejně z technických služeb likvidují a tak jsem si jich asi 10 vytrhla i s kořínky. Má otázka zní. Dají se vypěstovat jako třeba habr? Do malých košatých stromků u plotu?
Velice předem děkuji. Máří.
Nebude-li vám vadit to,že je budete každý rok stříhat.Tak je udržíte ve výšce jaké chcete.Já mám takový javor v květináči celoročně venku a je to celkem odolná rostlina.
Děkuju moc. Stříhání mi vůbec nevadí, už mám i pár větviček zlatic, které vypadají, že zakořenily.
Šlo mi opravdu jen o to, jestli se dají udržet stříháním v malé a přesto košatější podobě. Investovat do živého plotu nechci, není to zas tak úplně moje a tak sbírám kde co.
Dokonce mi začíná kvést rhododendron, který jsem našla vyhozený za zahrádkami za kompostem.
Já je právě chci max. do své výšky, něco jako živý plot, ale zaboha nikde nemůžu najít informace. Díky za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.