Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hlízky zmijovce

Od: tifany72* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, poradí mi někdo, kde získat hlízky zmijovce? Měla jsem zmijovec dlouho, ale loni už nevyrostl. Děkuji Radka Minaříková

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, měla jsem ho také, velice dlouho, asi 12 - 15 let, byl veliký a pak mi najednou přes zimu hlíza shnila. Za tu dobu kvetl jen jednou, ale stálo to za to. Nikdo doma nevydržel, tchoř je proti zmijovci navoněný frajer! *smich*

Jinak - zkontaktuji kamaráda, je z Hradce Králové, ten je také dlouho pěstoval, ale nevím, zda je dosud má. Pokud ano, určitě by daroval. Zdraví Jaga.

binka*

Moje ségra zmijovce pěstuje už asi dvacet let. Říká, že když kvetou, je lepší je odnést kilometr za město ...:D

Už několikrát mi hlízy nabízela, ale mě se ta kytka nějak zvlášť nelíbí. Zeptám se, nic za to nedám. *slunce*

tifany72*
hodnocení

Děkuji moc za zeptání. Radka

hodnocení

0x

zrovna zkraje tohoto týdne jsem je rozdala :(

hodnocení

0x

Hlízy zmijovce jsem asi před 14dny viděla v tržnici v Holešovicích,tam v pavilonu ovoce,zelenina,kytičky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]