Nejste přihlášen/a.
Vím jen, že korunku dělá až ve 2. roce, pěstuje se na 2 výhony a můžete pak pod nímn sedět, jak pod slunečníkem. Má spoustu rajčátek. Už mám metrové rostliny, ale co dál? Trhat spodní listy, aby vznikala korunka, nebo až další rok?
0x
asi takhle : Tamarillo u nás vypěstovat do velikosti slunečníku? no, neříkám nemožné, ale jářku, velmi obtížné, největší jsem viděl asi 1,60 m ale byl to takový olistěný klacík, s tím odstraňováním listů bych počkal do druhého roku
Dík za odpověď. Nejprve jsem jásala, že už teda vím, že je to rajčenka, ale pak jsečm si našla rajčenku a není to ono. Vypadá to úplně stejně, jako rostlina rajčete, i květy to má stejné, jen drobnější. Objedenala jsem si semínka a byla u objednávky fotka toho stromu, plody byly snads tamarilu podobné, ale květy to má žluté a listy vykrajované.
Mou vás poprosit o fotku, nebo aspoň odkaz? Sice mi kdysi přišly meilem fotky, ale to byla fotomontáž, mělo to velikost jabloně a bylo na tom asi 300 kg rajčat, vypadalo to hezky, zkusím se odívat po netu, ale nic jiného nežTamarillo jsem nikdy neslyšel.
doplněno 05.07.13 14:30:no, jestli to je tohle, tak se sám těším na další zprávy, jak vám to roste
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.