Nejste přihlášen/a.
Teda nevím nakolik to bude ještě aktuální, ale pár starších info i kontakty najdete na
Ale od začátku tohoto měsíce už je v seznamu zakázaných látek. Asi ji prodávali "sběratelům"v Amsterdam shopech. Ale svůj fan klub má i na fake-booku.
? Cože? Jakej les, tady byla někde zmínka o lese? Proboha, madam, co to tady blábolíte, nahoře i níže? Že vy jste již nějakou pozřela, vyhulila či jinak absorbovala?
Ahoj pane Georgesi, zatím jsem dnes ještě nepozřela, nevyhulila, a nijak jinak neabsorbovala nic, kromě radosti ze života a příležitosti k zasmání. No, tak velký Pardon, Vám zasílám já, která toho v životě pozřela a vyhulila a i absorbovala tolik, že jak vidíte, působí to zbytkově doteď. Zato Vy, podle té fotky, byste toho měl okamžitě nechat, a jít skutečně raději hledat do toho lesa to Divotvotvorné kapradí. A to buďte hodně rád, že jste ještě nebyl hadem, to Vám povím z vlastní zkušenosti, že to je veliký problém, neboť jak všichni víme, hadi nemají ruce, a to by Vám nezbylo nic jiného, než vyklepávat odpověď na klávesnici ocáskem. Tak ááhoj a zase napiš, brouku...:D
Bože můj, a co to je ta Vaše šalvěj "divotvorná"? Když se to tak vezme, šalvěj je tak, jako všechny ostatní bylinky, divotvorná, ale tu seženete všude. Jen jde o to, co od ní očekáváte za "divy". Je léčivá, no, a taky chutná jako koření, ale já mám takový dojem, že Vy hledáte Divotvorné kapradí! Tak to mám dobrou radu. O úplňku a o půlnoci, vyzazíte do lesa s košíčkem a nožíkem. Nesmíte mít sebou žádnou svítilnu, musíte mlčet a naslouchat šelestění vlastních kroků. Když budete mít štěstí, pak určitě narazíte na podivuhodný keř, který bude do tmy světélkovat, jakoby se kolem něj roztančily Svatojánské mušky. Ani nemuknete, pokleknete, a trochu toho divotvorného listí, sobě nařežete. Přikryjete plátýnkem a budete rychle upalovat domů. Hlavně se neohlížet, i kdyby za vámi stromy padaly. Doma plátýnko odkryjete a uvaříte si z listí čaj, který vypijete. No a buďto se rána dožijete a zjistíte, že jste zmoudřel, (což bude ten "div"), anebo se holt nedožijete. Taková je moje rada, ahoj a hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.