Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Nasázeli jsme brambory a dnes v noci nám omrzly. Vzpamatují se, nebo je po nich děkuji za odpověď
Vzpamatují se, vyraší z náhradních oček, ale bude to déle trvat. Já ty naše ještě neviděla, jak dopadly, ale bojím bojím, i tady v Brně to šlo dnes pod 0.
Děkuji za odpověď, my jsme brambory nikdy nepěstovali, protože se to skoro nevyplatilo. Máme velkou zahradu, tak jsme zorali a dali se do toho. Dali jsme je natřikrát , takže ty ostatní ještě nevylezly. Z hypermaketu se nedají s odpuštěním žrát. Zdravím Brno. My jsme z Pardubic, ale muž pochází z Němčiček u Brna, bratra má v Brně a sestry v Židlochovicích. Tam bylo počasí vždycky mírnější než tady ještě jednou díky
O brambory nemějte strach.Znova Vám obrazí.Já dávám brambory do země po prvním květnu(1-3) a máme vždy dost a nádherných.Uceláme s babičkou rysku,necháme vyschnout a když je ryska(řádek) teploučkej vložíme bramboru a schováme.Důležité je s ní pořád hejbat ( uvláčet a přihrnout) alespoň 3x.Brambora Vám vydrží bez vody klidně měsíc.Ona má zásobu vody.Proto jí po výsadbě nikdy nezalévejte! Brambory milujeme.Dobrou úrodu a chuť.Ropák
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.