Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Foliovnik protrzena folie

Od: tofi* odpovědí: 7 změna:

Dobry dne,

pres par lety jsou si koupila foliovnik od firmy Noell na predpestovnai rostlinek - takovy ten se tremi patry. Bohuzel se mi vcera u zipu vyrthla folie a tak premylsim, zda by to slo necim opravit, ale netusim cim - kdyz to zalepim, tak to jiste nepomuze, vsit kus igelitu to se bude trhat.

Nebo me napadlo koupit na to novy "igelit", ale zatim jsme nenasla, kde by to se prodavalo :( Vsude prodavaji jen cele foliovnicky. Sice to neni az tak drahe alep irjde mi lito kupovtaz novy :(

No a pokud bych uz kupovala novy - poradite nejaky, ktery hodne vydrzi. Mam tento uz druhy a vydri mi max 3 roky :(

Dekuji

Foliovnik protrzena folie

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

dobry den,nemam s tim moc zkusenosti,ale dalo by se mozna nazehlit zaplatu z folie.Prodavaji svarecky a nebo nejdrivsi nekde vyzkouset,jak teplou zehlickou a radej prez hadr,,ale to chce asi kousek umeni.Pri naźehleni si podlozit prkenkem,z druhe strany.

des*

Dříve jsme dělali celý folník žehličkou.Zespod se dají noviny a prkno,zvrchu taky noviny a pak jen nastavit zkusmo regulátor na žehličce na "silon"Pak jen záleží na grifu a šikovnosti.

jabraka*
hodnocení

2x

Asi bych na to šel jednodušší cestou,než svařováním.Nejlepší cesta se mi jeví použití lepicí textilní pásky,kterou sse podlepují koberce.Patex lepicí páska mi pomohla už vícekrát.Určitě ten ZIP udrží,zpevnit by se to dalo i přišitím u ZIPU,na folii to udrží.

JABRAKA

tofi*
hodnocení

To me take napadlo, ze bych to zkusila zelepit tou paskou na koberce, ale prave se bojim, ze se to bude odlupovat. Ale co zkusit to mohu - kdyz nebude drzet, tak to mohu pak zkusit opravit jinak. No tuto sezonu uz je to celkem jedno stejne rostlinky uz brzy pujdou na zahonek, ale prave to chci nejak vyresit na pristi rok.

jabraka*

Tofi:

Až to rozebereš,tak jednoduše ten ZIP přišij přes tu lepenku.Na folii to bude bezpečně držet.

JABRAKA

tofi*
hodnocení

Tak usper zkusim to - ja to prave chtela sesit, ale je mi jasne, ze kdyz prisiji jen tu folii, tak se mi to bude trhat dal :( Tak to zkusim s tou lepenkou - jeste jendou moc diky :)

tofi*
hodnocení

Dekuji tak ja ro zkusim. Nechce se mi kupovat novy - kdyz tento je jinak dobry a navic je mi jasne, ze za 2-3 roky budu stejne resit to same.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]