Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu v zimních měsících jsem třikrát prováděl důkladný postřik kuprikolem proti kadeřavosti ,broskvička odkvetla vyrašila a o objevily se první lístky napadené kadeřavostí ty jsem odstranil a po nekolika dnech je na stromečku napadených lístků ještě víc pomůže ještě nějaký postřik? Poraďte dekuji.
Kadeřavost je houbová choroba,jako taková je ve všech orgánech rostliny.Zpočátku se použije na list a jednoroční přírůstky Cupricol,po druhé také dostupnými organickými fungicidy.
JABRAKA
Aspoň je vidět ,že postřiky na kadeřavost jsou bezpředmětné,zkrátka nefungují.Normálně se nic neděje,soused stříkal jak blázen a kadeřavost měl stejně.Škoda marné práce a penězJá jsem se nato vybodl a měli jsme broskve ve stejné velikosti a kvalitní.Zkadeřené listy opadají samy a narostou jiné normální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.