Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusenosti s pytly na rajcata

Od: tofi* odpovědí: 5 změna:

Dobry den na netu jsme objevila tyto pytle na rajcata: popron.cz/... mate s tim nekdo zkusenost? Na zahradce pestujeme rajcata, aleo bcas se stane, ze i po zmrzlych prijdou nejake mraziky a tak by se mi tyto pytle libily.

Myslite, ze to je k necemu? A take jestli to nekdo mate, jak dlouho to vydrzi neni to nejlevnejsi a tak bych to nerada mela jen na jednu sezonu - to by se mi to pestovani opravdu nevyplatilo :)

Dekuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

S foliovými kryty na rajčata jsem měl dost zkušeností,vesměs negativní.Jednak jsou drahé.Pak je s nimi dost práce a musí se neustále zalévat i když prší.Když rajčata vyrostou ,tak se musí opatrně sundávat.Lepší je koupit,nebo i vypěstovat sazenice a vysazovat je ven přímo na připravený záhon v době,kdy už nehrozí mrazíky.Rostlibny zesílí a nejsou zchoulostivělé.Ty z krytu právě sluníčko rádo popálí.

JABRAKA

tofi*
hodnocení

My si rajcate predpestovavame sami a davame je na zahon prave po zmrzlych, ale vim, ze parkrat se nam stalo, ze i pak hrozli nejake mraziky, tak me napadlo prave mit tyto pytle v zaloze, ale asi je to fakt blbost jednak je to hodne drahe, pak to nevypada ze by to moc vydrzelo a navic pokud by to clovek chtel pouzt na vzrostlejsi rostlinky treba proti kroupam tak to do nich uz stejne nenarve. Nehlede ze vetisnou pestujeme tak 10-12 rostlinek.

Takze dekuji za nazor jen jste me ujistil v tom co jsem si myslela :)

limetka*
hodnocení

0x

Tofi, raději opravdu počkejte s výsadbou až po zmrzlých - moje rajčata se už také nemohou dočkat a už mají první květy, ale nedá se nic dělat, musejí počkat, bylo by mi líto, kdyby nachladla po té piplačce s předpěstováváním.

tofi*
hodnocení

To my je mame porad jeste doma - i kdyz uz temer nevidim pres okna. Manzel je predpestovava i pro sousedy, tak jsme jim uz nastesti rozdali jinak bychom se uz asi museli vystehovat my :)

Ja spis hledma pro manzela nejaky darek k svatku - miluje zahradku jako ja - tak jsme si rikala, ze bych mu neco koupila pro rostlinky, ale hodne toho uz mame a zaujalo me tohle, ale zase nechci kupovat blbost. Takze mu radsi asi koupin mejaky novy foliovnicek na rychleni zeleniny :) Ten puvodni se uz pomalu rozpada :)

babocka
hodnocení

0x

My jsme zakoupili v papírnictví takové silné pytle černé barvy,kus za 9,-Kč a už několik let v nich úspěšně rajčata pěstujeme.Některý občas vyměníme,ale vydrží opravdu hodně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]