Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, na některých sloupcovitých jabloních a hrušních se řádně nevivinuli listy ani květy jako na ostatních. Zdravé stromky mají listy krásně zelené široké a květy veliké bez chyby, naopak u některých jsou listy velmi hubené jako zkroucené podélně dovnitř a květy zakrnělé. Vizuálně jsme na stromcích neobjevili žádného škůdce nebo pavučinku-nic. doufám že na přiloženém foto bude znát více. Jakým způsobem by šlo stromky ošetřit? Děkuji za odpověď.
Já bych doporučoval,jarní souprava-je na olejové bázi a je dobrá na prvopočátky,když raší listy,atd.Pak já osobně mám dobré skušenosti s herbicidem-Karate.V drogérce je ,u nás za 63 kč a je na 10 lirů postřiku.Stříkám tím všechno.Od stromů,proti mšicím,americkým padlí,Jabloně hrušky,třešně,i hrozny.Nejlepší skušenosti mám,proti mandelinkám na bramborech a proti housenkam na zelenině.Je to totiž,proti veškerému požerovému hmyzu.
karate neni herbicid,ale insekticid,to znamena na hubeni skudcu.Herbicid je pro likvidaci vegetace.Na houbove choroby,jako americke padli je fungicid,takze Karate nemuze fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.