Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu sehnat tuto kytku

Od: lenap odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny zahrádkáře.Chtěla jsem se zeptat,zda máte někdo zkušenost s rostlinou zvanou LIBORA MĚŇAVÁ( LANTANA CAMARA).Viděla jsem ji v časopise.Moc se mi líbila.Zajela jsem k nám do zahradnictví,kde o této kytce nic nevěděli.Vyčetla jsem,že se dá se pěstovat jako balkónovka i jako stromek.Jen nevím,zda se to dá z jednoho druhu,nebo je v tom rozdíl.Taky radu,kde ji sehnat.Blíží se FLORA OLOMOUC,tak snad tam?Děkuju za rady a tipy.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Našla jsem nabídku zahradnictví - zahradnictvi-flos.cz/.... Je moc pěkná, ale pozor - píší, že je celá jedovatá. Ale určitě bude na netu nabídek víc a nebo někde v zahradnictví poblíž vás. *placni*

doplněno 21.04.11 17:01:

A i cena je slušná, i když ji navýší poštovné. Ale třeba se můžete s někým dát do kupy a objednat toho víc. *hej*

hodnocení

0x

Dobry den,to je zvlastni,vbežtsinou toho mivaji,ale az dele.zrejme ji prodavaji a neznaji nazev-klasika.Libora se necha uchovat,je trvala.Na zimu domu,mirna zalivka.v lete dost spotrebuje vody,jsou nadherne a ruzne barvy.Stromek si z ni muzete i vypestovat sama.V lůete se rozhlednete po kvetinkach,zahradnictvich,jiste sezenete i jine.

doplněno 22.04.11 13:25:

oprava-vetsinou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]