Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Actinidia kolomikta adam

Od: aislim* odpovědí: 4 změna:

Dodry den, mate nekdo na zahrade tuto krasnou popinavou rostlinu?Je na pestovani narocna?Dekuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

aislim. Tohle kiwi jsem měla na zahradě. Je opravdu velice nenáročné. Stačí dát na netu do vyhledavače název a máš tam kupu odkazů. Nevím, píšeš, že je to krásná popínavka. Já si myslím, že až tek hezká není. Je dost nenápadná. A plody jsou velmi drobné.

aislim*
hodnocení

diky, tak to jsem rada, ze nepotrebuje zvlastni podminky, me zaujala barvou listu, ze nektere jsou zelene, nektere bile a ruzove, objednala jsem si mladou rostlinku za 250, snad se pekne chytne, a na plody jsem hrozne zvedava!

sebod*

chce dost hnojit na plod. Pak ji budeš mít obalenou

aislim*
hodnocení

Tak uz mam fesaka doma, zitra sup s nim na zahradu,dam mu trochu kraliciho hnoje s kvalitnim substratem a pak budu cekat, co se bude dit...*modla*

doplněno 08.04.11 21:20:

Doplnuji obrazkem

Actinidia kolomikta adam

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma actinidia

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]