Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rdesno na prodej

Od: hanys® odpovědí: 5 změna:

zdravim zahradniky,nemate nahodou nekdo na prodej rdesno?u nas to v zahradnictvi nevedou,maji obavu aby je to nezadusilo

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

dovolil bych si před koupí navrhnout věnovat pozornost rdesnu, o jeho vlastnostech třeba ve vláknu

poradte.cz/...

zahradníci vědí, proč se od něho distancují...

hodnocení

ja taky vim proc ho chci,jeho ukolem je zarust starou zricenou tovarnicku vedle meho pozemku.

hodnocení

0x

Polygonum baldschuanicum-opletka,takove to,co udela kolik metru a je jak plevel?Nebo myslite polygonum Bistorta affinis-syn.polygonum affine,coz je zase pudokryvne?Rdesna-Polygonum,je spousta druhu.Mrkla jsem jak letos nabizeji,tak ano,je toho na netu hodne a ani ne drahe.ja jsem si vloni sazela to pudokryvne, proto vim.

hodnocení

napiste jak valí to pudokryvne,jestli rychle prirusta

Tak ja nevim,ale sazela jsem asi 3 rostlinky pred 2 roky a je z toho asi metrovy koberec.Zalezi na jakem miste roste,radeji polostin,vlhceji,tam asi rychleji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]