Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat s jakým internetovým obchodem zahradnictví jste spokojeni? Chci si objednat nějaké trvalky, protože zde kolem není žádné zahradnictví pouze samé bau ... a to mi tady dost lidí od toho odradilo.
Předem děkuji za odpovědi.
Objednávala jsem 2x a spokojená nebyla, nyní nakupuji právě v těch BAU... nebo přímo v zahradnictví, zatím vše spolehlivě roste. Skalničky nejraděj kupuji na prodejní výstavě skalničkářů a ještě zadarmo dostanu spoustu rad.
Za částku, kterou zaplatíte u St..kla za jednu sazeničku, koupíte v menším zahradnictví několik sazenic. Ve stejné, ne-li lepší kvalitě. Malá zahradnictví jsou opravdu všude. Jinak hodně rostlin se dá koupit i na tržištích. Tady u nás to je každý týden jak v Jičíně, tak v Hradci Králové. Radši tam ani nechodím, protože bych jen kupovala a kupovala
Já mám dobré zkušenosti se zahradnictvím Kruh. Před měsícem jsem si objednávala rostliny, ale vinnou révu zasílali později. Po písemné dohodě mi zaslali vše najednou, abych nemusela platit 2x poštovné. Rostliny byly kvalitně zabalené, bal v kontejnerech přiměřeně vlhký. Mám je již vysazené a jsem spokojená, s cenou také.
Se zahradnictvím Kruh mám také dobré zkušenosti, vždy perfektně zabaleno proti poškození. 3patnou zkušenost mám se Starklem. Předražené a někdy i zaschlé sazenice, neschopné života. Už od něj neobjednávám. Ale zkuste nějaké trhy, určitě v okolí někde teď budou, nebo sousedé mají třeba přebytky. Já trvalky mívám jedině od známých, nebo sousedů. I skalničky.
Velmi doporucuji zahradnictvi krulichovi, lukon-glads uzasne,velky vyber, lumpove jsou okrasnezahradnictvi,nalakali me zajimavou nabidkou,nakonec jsme tam museli osobne,majitel neochotnej frajer, na ktereho jsme museli pockat az prijede, protoze kdyz jsme rikali prodavacce jake chceme druhy latinsky, nevedela, ktera bije. a zahradnictvi fuchsie-ti mi poslali uplne jine kytky,protoze ty,co jsem chtela asi nemeli.katastrofa
doplněno 08.04.11 21:41:Jo a Plantica- super a velmi rychli!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.