Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kterou zásilkovou službu?

Od: mana* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat s jakým internetovým obchodem zahradnictví jste spokojeni? Chci si objednat nějaké trvalky, protože zde kolem není žádné zahradnictví pouze samé bau ... a to mi tady dost lidí od toho odradilo.

Předem děkuji za odpovědi.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Objednávala jsem 2x a spokojená nebyla, nyní nakupuji právě v těch BAU... nebo přímo v zahradnictví, zatím vše spolehlivě roste. Skalničky nejraděj kupuji na prodejní výstavě skalničkářů a ještě zadarmo dostanu spoustu rad.

sebod*

Za částku, kterou zaplatíte u St..kla za jednu sazeničku, koupíte v menším zahradnictví několik sazenic. Ve stejné, ne-li lepší kvalitě. Malá zahradnictví jsou opravdu všude. Jinak hodně rostlin se dá koupit i na tržištích. Tady u nás to je každý týden jak v Jičíně, tak v Hradci Králové. Radši tam ani nechodím, protože bych jen kupovala a kupovala *zed*

hodnocení

1x

Já mám dobré zkušenosti se zahradnictvím Kruh. Před měsícem jsem si objednávala rostliny, ale vinnou révu zasílali později. Po písemné dohodě mi zaslali vše najednou, abych nemusela platit 2x poštovné. Rostliny byly kvalitně zabalené, bal v kontejnerech přiměřeně vlhký. Mám je již vysazené a jsem spokojená, s cenou také.

des*

Od Kruhu bych si neobjednal ani prázdnou bednu,jsou na úrovni Starkla,poslali nám sušinu a kdyžjsme jim to poslali zpět tak napsali,že to není možné žeby to poslali.Peníze vrátili.

alf*
hodnocení

0x

kde bydlíte? Zahradnictví je snad v každé vsi. U nás. Přesto žena občas objedná u Starkla a vše OK. Jen člověk musí používat zdravý rozum a jejich grafikem upravené fotky si v hlavě zredukovat.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Dobrá zkušenost s těmito:

zahradnictvikruh.cz/...

rakytnik.com/...

laelia.cz/...

V každém mají něco jiného, do V.Oseka většinou osobně, z ostatních dvou vždy všechno přišlo v naprostém pořádku.

hodnocení

0x

Pokud se rozhodnete pro zasilkovy obchod,tam vim,ze stoprocent.je nejlepsi-zahradnictvi Siblova z Kotvrdovic.T pani posila tak vzotrne zabalene rostliny a vzrostle a jeste prida 1 na vic,nez aby chybelo,jako v jinych pripadech.Objednavala jsem nekolikrat,je to opravdu obchod,ktery se malůo vidi.

hodnocení

0x

Se zahradnictvím Kruh mám také dobré zkušenosti, vždy perfektně zabaleno proti poškození. 3patnou zkušenost mám se Starklem. Předražené a někdy i zaschlé sazenice, neschopné života. Už od něj neobjednávám. Ale zkuste nějaké trhy, určitě v okolí někde teď budou, nebo sousedé mají třeba přebytky. Já trvalky mívám jedině od známých, nebo sousedů. I skalničky.

hodnocení

0x

Prosím nenakupujte u Starkla!Krásná reklama v katalogu,krásně zabaleno,ale to je vše.Z 50% jsem musela vše reklamovat.Rostlinky povadlé,špatný kořenový bal a stromky malé a křivé.Čekala jsem i dlouho na dodání.

aislim*
hodnocení

0x

Velmi doporucuji zahradnictvi krulichovi, lukon-glads uzasne,velky vyber, lumpove jsou okrasnezahradnictvi,nalakali me zajimavou nabidkou,nakonec jsme tam museli osobne,majitel neochotnej frajer, na ktereho jsme museli pockat az prijede, protoze kdyz jsme rikali prodavacce jake chceme druhy latinsky, nevedela, ktera bije. a zahradnictvi fuchsie-ti mi poslali uplne jine kytky,protoze ty,co jsem chtela asi nemeli.katastrofa

doplněno 08.04.11 21:41:

Jo a Plantica- super a velmi rychli!

hodnocení

0x

kvetiny- Siblova Nestane se vam,ze by poslali nejake okrestky.Vzdy mi prisly krasne vzrostle,vzorne zabalene a jeste jednu rostlinu na vic.Nema ani drahe.

cituska*
hodnocení

0x

sKALNIČKY A TRVALKY NEJRADĚJI KUPUJI NA VÝSTAVÁCH SKALNIČKÁŘŮ.JSOU LEVNĚJŠÍ A DOBŘE ROSTLÉ.JINAK KRÁSNÉ ROSTLINKY A ANI NE DRAHÉ OBJEDNÁVÁM U" josef@basik.cz".JSEM VELICE SPOKOJENA I S BALENÍM A VČASNÝM DODÁNÍM.

des*

cituska-psát se zapnutým CapsLockem,je blbý zvyk upusť od něj laskavě,hnusně se to čte.*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]