Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat zda je opravdu zasazení mariuhany legální a pokud ano v jakém množství? Pokud ano poradí mi někdo jak se sadí?
Chtěl bych z ní dělat léčivé masti jak na to?
Děkuji Lendoš
5 rostlinek novinky.cz/...Akorát tam nepíšou jestli na hlavu ,nebo na domácnost
Recepty grower.cz/...
doplněno 27.03.11 20:44:Semena se dají objednat, semenakonopi.pestujdoma.c/... Jsou feminizované,protože jenom samice rostliny mají požadované účinky.
Když už se ptáte, v první řadě si ujasněte pojmy - marihuana není rostlina. Rostlinou je konopí, marihuana je droga, v dnešní době hlavně samičí květenství. Výroba marihuany - tj. sušení konopí, je nelegální. Pěstování do pěti kusů rostlin konopí je však přestupkem. Z toho plyne, že není cesty, jak si legálně mast vyrobit, byť pro svoji potřebu.
CHa..léčivé masti..to už jsem tolikrát sylšel..:D a Pak se tam mast zádaně vypařila(vykouřila) je na to ideální google tam člověk najde kupu ruznorodých odkazů včetně doporučených eshopu kde jdou nakoupit kvalitní odrůdy většinou v eurech a jak s nimi nakládat a jinač neexistuje jeden dokonalý postup je jich několik a ve výsledku je to stejný jako když člověk sadí fazole..
A kde můžu koupit nějaké opravdu dobré masti s výtažky mariuhany? Ale nějaké kvalitní, ne jen aby to mělo obal s potiskem ... Sháním něco na plíseň a vyrážk, kterou se nepodařilo dané osobě vyléčit. Má to již delší dobu asi 3 roky. Chci jí pomoct, ale nevím jakou mast kde sehnat nepomůže někdo? Děkuji
Děkuji, můžete mi prosím napsat ten recept na tigry@centrum.cz?Děkuji moc. Jinak chtěl bych se zeptat zda je opravdu je legální pěstovat mariuhanu nebo ne? Nevíte někdo, když si z ní chci udělat mast?
Posláno.
Abych se přiznal, tak s tím, zda je to legální nebo ne, si nelámu hlavu. Je proti zdravému rozumu, aby si občan nemohl vypěstovat pár rostlin konopí pro vlastní potřebu. Z toho stát snad nezchudne, když si udělám mastičku doma a nekoupím si ji. Stačí snad, že si na ni koupím suroviny. Stát by se měl zabývat velkými pěstírnami a varnami drog, které tu vesele fungují.
Ano chápu ty z Vás co si s tím nelámou hlavu, ale zajímalo by mě zda si mohu doma vypěstovat třeba 2 rostlinky? Je to legální nebo ne? Můžu ji pěstovat doma nebo by měla být rostlina venku? Jak dlouho to trvá? Děkuju
Ano , rostliny v tak malém množství pěstovat můžete. Ale... Zakázano je, ji sklidit A pochopitelně sušit a dále zpracovávat. No, ale jak se u nás říká : Kdo se bojí, sere v síni. :D (omlouvám se, za sprosté slovo
)
Pěstovat určitě venku, dobře vyhnojit, zalévat, zaštipovat.
Nezlob se, ale fakt je zbytečné tady popisovat pěstování, když je všude na netu spousta článků na to téma. Třeba na:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.