Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marihuana - jak obhajit pestovani pred rodici

Od: zajixxx* odpovědí: 7 změna:

Cawky .. jak vysvětlit doma že si chci zasadit kytičku :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

:) dělám si legraci :)

doplněno 21.03.11 21:15:

:), kdyby mi aspoň travěnka chutnala :) ale nic .. sem divnej :)

marenka*

Díky, že jsi nenechal slušné a ochotné lidi radit, hodnotit a přemýšlet a debatovat o řešení situace. A až za dlooouho nenapsal, že si děláš legraci. *modla*

A víš co? Jednou jsem si dělala legraci z táty, chtěla jsem vidět, co bude dělat. A on si toho "špeka" dal se mnou. Totálně mi spadla brada. *smich*

standa1*

ted jsem to chtěl navrhnout,aby jsi jim taky ubalil špeka..*tanec*

marenka*

Zajixxx, proč divnej? Já jí měla možná 6x. Poprvé - smích, pak mi bylo zle. Tak zle, že jsem stála v dešti pod okapem a přála jsem si, ať ty stavy už skončí. Pak si pamatuji na zážitek, kdy jsem po špeku dostala šílený hlad, vyjedla lednici i se spíží a usnula. Stavy, kdy nevíte, jestli ten člověk opravdu něco řekl, nebo jestli se vám to nezdálo, kdy se hýbou záclony a kámen na silnici je k popukání... Takových pár zážitků a díky, nemusím to.

doplněno 21.03.11 21:39:

Zajixxx, to přirovnání k divnému snu je naprosto přesný. *palec*

zajixxx*
hodnocení

mařeknko jsi můj člověk :) , mě po ní nikdy do smíchu nebylo, jako třeba po alkoholu ..to je jiná paráda :), po pár zkouškách (mariu), mě to jaksi přešlo... :) připadalo mi to jako divnej sen...nemol jsem říc slovo, a smích nikde *cert*

myse*

vidíte a já to nikdy nezkusila...

ale nemyslím si, že bych zase tak o něco přišla ;)

hop®
hodnocení

0x

I přesto, že je to fórek, odpovím vážně.

Kamarád si taky v baráčku pěstuje, půlku zhulí a z půlky vyrábí rodičům a příbuzným léčivé mastičky. Věřte, že rodiče chodí i hnojit a zalévat! *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]