Nejste přihlášen/a.
Cawky .. jak vysvětlit doma že si chci zasadit kytičku
dělám si legraci
, kdyby mi aspoň travěnka chutnala
ale nic .. sem divnej
Díky, že jsi nenechal slušné a ochotné lidi radit, hodnotit a přemýšlet a debatovat o řešení situace. A až za dlooouho nenapsal, že si děláš legraci.
A víš co? Jednou jsem si dělala legraci z táty, chtěla jsem vidět, co bude dělat. A on si toho "špeka" dal se mnou. Totálně mi spadla brada.
Zajixxx, proč divnej? Já jí měla možná 6x. Poprvé - smích, pak mi bylo zle. Tak zle, že jsem stála v dešti pod okapem a přála jsem si, ať ty stavy už skončí. Pak si pamatuji na zážitek, kdy jsem po špeku dostala šílený hlad, vyjedla lednici i se spíží a usnula. Stavy, kdy nevíte, jestli ten člověk opravdu něco řekl, nebo jestli se vám to nezdálo, kdy se hýbou záclony a kámen na silnici je k popukání... Takových pár zážitků a díky, nemusím to.
doplněno 21.03.11 21:39: Zajixxx, to přirovnání k divnému snu je naprosto přesný.
I přesto, že je to fórek, odpovím vážně.
Kamarád si taky v baráčku pěstuje, půlku zhulí a z půlky vyrábí rodičům a příbuzným léčivé mastičky. Věřte, že rodiče chodí i hnojit a zalévat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.