Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sakura nekvetla

Od: juglans® odpovědí: 7 změna:

Stalo se prosim vas nekomu,ze vam nevykvetl stromek sakury?nam se tak stalo vloni,byly krasne napucene a nic.Neco malo jsem cetla o skudcich pupenu,prave ze se to projevuje,ze vypadaji krasne narasene,velke a pak nic.take ptaci mohou pupeny porusit,vyklovat.,ale to se mi nezdalo.V loni tady pred kvetenim bylo take dost malo slunicka.proste pupeny zustaly jak jsou a nekvetly.zajimalo by me jestli ma nekdo podobnou zkusenost,jsem v napeti jestli letos vykvete Mame druh -Kiku shidare.Dekuji vsem za odpovedi.

doplněno 22.04.11 07:13:

Tak letos kvest zacina,u nas je to pozdnejsi.Tak jsem rada a opravdu sleduji,i jsem uz cetla,ze je to slunickem,jsou na to citlivy.Kdyz je slunce malo,jako v loni,tak proste nemusi vykvest.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

0x

A byly to květní pupeny? Nebo prostě jen nenasadila vůbec na květ a ty pupeny byly listové?

hodnocení

rozhodne to byly kvetni,pak zustaly jaky jsou a listy byly jinde.

limetka*
hodnocení

0x

Tak to teda nevím, vzpomínám si, že se takhle kdysi tvářila naše višeň (nasadila bohatě na květ a nerozkvetla a za rok to samé) a byla to nějaká viróza a stromek jsme museli nakonec zlikvidovat. Ale třeba vám jen nachladla (namrzla) a letos bude vše jinak.

hodnocení

jj,jsem na ni zvedava.dekuji

mulisi

Ještě mě napadlo, že to mohlo být těmi dešti, co byly vloni zjara. Mě takhle vloni sakura úplně odešla, protože bylo abnormálně vylhko a mokro. Sakury nemají rády mokro a tak se třeba mohlo stát, že ty květy prostě uhnily..

hodnocení

Take o tom porad premyslim.No, bylo malo slunicka a to jim take vadi.Nezdaly se mii shnile,krasne nalite,jen puknout a nic,pak proste zaschly prirozenou cestou.Dekuji vam za uvahu,fakt nevim.uvidime letos,krasne vetve prirotly,nejake kvetni pupeny taky jsou,v loni jich snad bylo daleko vic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]