Nejste přihlášen/a.
Stalo se prosim vas nekomu,ze vam nevykvetl stromek sakury?nam se tak stalo vloni,byly krasne napucene a nic.Neco malo jsem cetla o skudcich pupenu,prave ze se to projevuje,ze vypadaji krasne narasene,velke a pak nic.take ptaci mohou pupeny porusit,vyklovat.,ale to se mi nezdalo.V loni tady pred kvetenim bylo take dost malo slunicka.proste pupeny zustaly jak jsou a nekvetly.zajimalo by me jestli ma nekdo podobnou zkusenost,jsem v napeti jestli letos vykvete Mame druh -Kiku shidare.Dekuji vsem za odpovedi.
doplněno 22.04.11 07:13:Tak letos kvest zacina,u nas je to pozdnejsi.Tak jsem rada a opravdu sleduji,i jsem uz cetla,ze je to slunickem,jsou na to citlivy.Kdyz je slunce malo,jako v loni,tak proste nemusi vykvest.
Tak to teda nevím, vzpomínám si, že se takhle kdysi tvářila naše višeň (nasadila bohatě na květ a nerozkvetla a za rok to samé) a byla to nějaká viróza a stromek jsme museli nakonec zlikvidovat. Ale třeba vám jen nachladla (namrzla) a letos bude vše jinak.
Ještě mě napadlo, že to mohlo být těmi dešti, co byly vloni zjara. Mě takhle vloni sakura úplně odešla, protože bylo abnormálně vylhko a mokro. Sakury nemají rády mokro a tak se třeba mohlo stát, že ty květy prostě uhnily..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.